Příměstská škola v přírodě - 3. A a 3.B

1. stupeň
pátek 23.06.2023 |PhDr. Alexandra Habdasová |Všechny aktuality

První krásné letní dny v týdnu od 19.6. – 23.6.2023 jsme si tentokrát neužili ve školních lavicích ve škole, ale na příměstské škole v přírodě....

Příměstská škola v přírodě – 3. A

První krásné letní dny v týdnu od 19.6. – 23.6.2023 jsme si tentokrát neužili ve školních lavicích ve škole, ale na příměstské škole v přírodě. Celý týden se nesl v duchu her, soutěží, plavání, vycházek do okolí, nechyběly ani zastávky na zmrzlinu. Jednu noc jsme si dokonce užili ve škole, řádili jsme v atriu, na večeři jsme si objednali pizzu a dobroty, které nám naše maminky, babičky napekly, za což jim moc děkujeme. Před spaním jsme zhlédli film Jak dostat tatínka do polepšovny. Lepší rozloučení se školním rokem a tréninkem na prázdniny jsme si nemohli přát!

Mgr. Simona Segeťová, Bc. Blanka Orlová

Fotogalerii 3.A najdete na školním Facebooku.

Příměstská škola v přírodě 3.B

Žáci 3.B se v týdnu od 19.6.do 23.6.2023 zúčastnili příměstské školy v přírodě. 

V průběhu celého týdne jsme chodili po okolí Nového Jičína a zkoumali krásná místa. Součástí byla i dlouho očekávaná akce  “Spaní ve škole”. V tomto týdnu jsme navštívili i Ekohraní ve Smetanových sadech se SVČ Fokus Nový Jičín. Počasí bylo velmi příjemné, po celý týden nám sluníčko svítilo a pěkně nás hřálo.

Tato příměstská škola v přírodě byla sladkou tečkou na závěr školního roku. 

Mgr. Eva Piešová , Mgr. Oksana Khmil

Fotogalerii 3.B najdete na školním Facebooku.


Zaměřujeme se na samostatné myšlení,

výběr a třídění informací a schopnost využití získaných poznatků při řešení problémů