Volejbal - stříbrné medaile starších žáků

Volejbal
úterý 08.03.2022 |Ing. Jakub Karásek, MBA |Všechny aktuality

Naše volejbalové sportovní třídy si zapisují první letošní medailový úspěch. V neděli 6. 3. 2022 se žáci z 8.C a 9.C zúčastnili posledního turnaje Krajského přeboru starších žáků, ve kterém si poměřili své síly s těmito týmy:

  • Green Volley Frýdek-Místek (vítězství 2:0)
  • Red Volley Frýdlant nad Ostravicí (vítězství 2:1)
  • Blue Volley Ostrava (vítězství 2:0)

Kluci dokázali porazit všechny soupeře a získali tak turnajové vítězství. Krajský přebor je dlouhodobá soutěž, která se skládá celkem ze 6 turnajů. Naši sportovci celou sezónu předváděli velice dobré výkony a v celkovém pořadí se umístili na druhé pozici. Do soutěže nastoupilo celkem 16 týmů z Moravskoslezského kraje. Největší boje jsme vždy sváděli s týmem Green Volley Frýdek-Místek, který celou soutěž vyhrál.

Do této soutěže nastoupil i náš tým "B", který je složen především z volejbalistů ze 7.C. Je třeba zmínit, že kluci patřili mezi nejmladší v soutěži a na druhé straně sítě proti nim nastupovali častokrát i o dva roky staší volejbalisté. Pro sedmáky to tedy byla velká výzva a měli možnost sbírat cenné zkušenosti. Celkově se umístili na moc pěkném 11. místě a dovolím si tvrdit, že o tomto týmu ještě hodně uslyšíme.

Hráčům a trenérům děkujeme za parádní úspěch a vzornou reprezentaci naší školy.