Vánoční den v 1.A a 1.B

1. stupeň
sobota 23.12.2023 |Mgr. Simona Segeťová |Všechny aktuality

Vánoční čas je období plné radosti a očekávání, zejména pro děti. Poslední školní den před Vánocemi jsme prožili ve svátečním duchu....

Vánoční čas je období plné radosti a očekávání, zejména pro děti. Poslední školní den před Vánocemi jsme prožili ve svátečním duchu. Připomněli jsme si, proč se Vánoce slaví, kdo naděluje dárky v jiných zemích, přečetli pohádku o Bobíkovi a ztraceném vánočním dárku, vyzkoušeli si některé vánoční zvyky, zazpívali koledy, zahráli živé vánoční pexeso, vzájemně ochutnali cukroví a rozdali dárky, na které se děti těšily už od rána. Celý den se nesl ve vánočním duchu plného radosti, vánoční atmosféry a vzájemného sdílení. Moc jsme si ho všichni užili.
Všem Vám přejeme krásné a šťastné Vánoce plné radosti a harmonie. Ať tyto svátky přinesou do Vašich domovů klidnou atmosféru a spoustu nezapomenutelných okamžiků strávených s Vašimi blízkými.
Mgr. Simona Segeťová, Ing. Nela Walková
Vánoční besídka 1.B
V pátek 22.12. těsně před Vánocemi jsme si udělali v naší třídě předvánoční besídku. Ve třídě nádherně zářil vánoční stromeček. Vánoční atmosféru dotvářely vánoční písně, koledy a také cukroví, které si děti přinesly na ochutnávku z domovů. Povídali jsme si o Vánocích, jaké jsou tradice a zvyky, podívali jsme se společně na vánoční příběh. Děti plnily vánoční úkoly ve skupinkách a hrály různé hry. Nejkrásnější zážitek nás však všechny čekal na závěr dne. Pod stromečkem děti našly dopis a dárek od Ježíška. Před odchodem domů jsme si celá třída popřáli krásné vánoční svátky a mnoho zdraví, štěstí a lásky v novém roce.
Mgr. Eva Piešová
Celou fotogalerii 1.A a 1.B  najdete na školním Facebooku.

Zaměřujeme se na samostatné myšlení,

výběr a třídění informací a schopnost využití získaných poznatků při řešení problémů