První vysvědčení v 1.A

1. stupeň
středa 31.01.2024 |Mgr. Simona Segeťová |Všechny aktuality

Dnes nastala výjimečná příležitost slavit první úspěchy našich malých školáčků. ...

Dnes nastala výjimečná příležitost slavit první úspěchy našich malých školáčků. Po uplynutí půlroku ve škole se oceňovaly nejenom jejich znalosti, ale i jejich aktivita, píle a snaha. Všichni jsme se sešli v kruhu třídy, abychom si společně připomněli, jaké pokroky jsme společně dosáhli. Každý z malých školáčků se podělil o své úspěchy a překonání překážek, což vytvořilo krásnou mozaiku jejich začátků ve škole.

Následovala aktivita„Zrcadlo“, kdy se děti podívaly do krabice, kde byla fotka žáka, kterého si spolu s paní asistentkou vážíme a máme ho moc rády. Další úkol byl vyplnit vysvědčení pro paní učitelku a své sebehodnocení, což byla skvělá příležitost k reflexi. Následovalo předání prvního vysvědčení.

K tomu, aby naši prvňáčci cítili svou jedinečnost, dostali každý malý obrázek zvířátka s jeho jménem a vlastnostmi, záložku s motivačním logem"Zvládl jsi to!" a každý si  mohl vybrat dvě motivační karty. Tyto karty obsahovaly speciální výhody, jako například možnost jít první na oběd, vést či vybrat hru v matematice, volbu sedadla ve třídě, výběr písniček a mnoho dalšího. Tímto způsobem jsme chtěli poděkovat našim malým školáčkům za jejich úsilí a motivovat je k dalšímu úspěchu.

Na závěr této slavnostní události si všichni žáci mohli užít malou sladkou odměnu. Byl to krásný způsob, jak zakončit první pololetí a posílit všechny naše vzájemné vztahy. Jsme hrdí na každého z našich prvňáčků a těšíme se na společné dobrodružství ve zbytku školního roku.

Celou fotogalerii najdete na školním Facebooku.

S láskou, Mgr. Simona Segeťová, Ing. Nela Walková


Zaměřujeme se na samostatné myšlení,

výběr a třídění informací a schopnost využití získaných poznatků při řešení problémů