Uzavření školy

Škola
sobota 27.02.2021 |RNDr. Jitka Hanzelková |Všechny aktuality

Na základě mimořádného opatření vlády budou od 1.3.2021 zcela uzavřeny základní školy a veškerá výuka ve všech ročnících bude realizována jako distanční...

Vážení rodiče, žákyně a žáci,

jak jste již určitě zaznamenali v médiích, na základě mimořádného opatření vlády budou od 1.3.2021 zcela uzavřeny základní školy a veškerá výuka ve všech ročnících bude realizována jako distanční. Paní učitelky v 1. a 2. třídách budou kontaktovat rodiče se zadáním úkolů a nastavením online výuky. Individuální konzultace jsou nadále možné.

Pro všechny žáky na distanční výuce platí, že si mohou vyzvednout obědy do nosičů. Toto odebírání obědů je však nutné přihlásit – kontaktovat vedoucí školní jídelny mailem nebo telefonicky, a to nejpozdeji v pondělí 1.3. do 12 hodin. Odebírání obědů do nosičů tak bude možné až od úterý 2.3.2021, a to denně od 11.30 do 12 hodin. Kontakty pro přihlášení obědů: jidelna@komenskeho66.cz, 733143795.

Ještě přidávám informaci, že pro děti rodičů krizové infrastruktury je v provozu ZŠ Tyršova (pro školáky do 10 let) a nově bude pro děti od 2 let v provozu MŠ Máj. Rodiče také mohou žádat o ošetřovné, a to bez nutnosti předkládat potvrzení o uzavření školy – více informací.

Děkuji za pochopení a přeji nám všem hlavně pevné zdraví.

Jitka Hanzelková, ředitelka školy


Zaměřujeme se na samostatné myšlení,

výběr a třídění informací a schopnost využití získaných poznatků při řešení problémů